Kinesiske forskere lærer dyrefri metoder

Forskere i Kina er ved at lære at teste kosmetik med andre metoder end på dyr. Institute for In Vitro Sciences (IIVS) er en global leder i udvikling af alternativer, og er kendt for sin indsats for at hjælpe virksomheder, som ønsker at gå fra dyreforsøg til andre metoder uden brug af dyr.

Firmaet har afholdt et seminar på Beijing Technology and Business University (BTBU), hvor de underviste kinesiske forskere i, hvordan man kan teste kosmetiske ingredienser uden brug af dyr. Træningen blev muliggjort af en bevilling til IIVS fra den amerikanske dyreværnsforening PETA, og pengene blev blandt andet anvendt til at indkøbe nødvendigt udstyr til kurset.
chinese students
BTBU er hjemsted for det største universitetsprogram i ’kosmetik-videnskab’ i Kina, og uddannelsesstedet er ved at etablere et nyt laboratorium til at undervise og gennemføre in vitro test – testning uden brug af dyr.

På kurset trænedes deltagerne bl.a. i en procedure, der kan anvendes istedet for den lidelsesvoldende Draize øjenirritations-test, som udføres på kaniner. Fakultetet planlægger nu flere, fremtidige træningssessioner.

Hajer og Covid-19

En halv million hajer risikerer at blive dræbt ved fremstilling af Covid-19-vaccine.

Har du en kort besked, kan du skrive til os hér. Du kan alternativt lægge en besked hos det firma der passer telefon for os — nummeret er 88 24 59 54

Køb vinterkort

Databaseanalyser er bedre end dyreforsøg.

_________________________

_________________________

Brugte frimærker modtages med tak

_________________________

_________________________