Verdensdagen for Forsøgsdyr

Den 24. april var det Verdensdagen for Forsøgsdyr, men i Forsøgsdyrenes Værn er hver dag forsøgsdyrenes dag. For forsøgsdyr er glemte dyr, men det arbejder vi på at ændre.
 

Forsøgsdyrenes Værn har en seriøs, proaktiv tilgang til udfasning af forsøgsdyr i medicinsk forskning – heit i tråd med EU-direktivet på området. Dyrefri forskning er menneskerelevant, fordi den ikke forstyrres af at være udført i en anden organisme. Forsøgsdyrenes Værn finansierer forskningsprojekter, som kan erstatte forsøg på dyr. Du kan læse om nogle af projekterne ved at klikke i højre spalte på Støttede projekter. 

Finder du det vigtigt at fremme dyrefri forskning, så send et bidrag på 1551 – 4 69 82 82 mærket Dyrefri forskning. Du kan også overføre et beløb via MobilePay 55 88 70.
 

Vi arbejder bl.a. for
• at udbrede kendskabet til dyrefri forskning,
• at støtte forskning i og udvikling af metoder uden brug af dyr,
• at oplyse om forsøgsdyrenes kår og hvad de udsættes for,
• at påvirke brugerne af forsøgsdyr til at anvende mere humane metoder,
• at samarbejde internationalt med henblik pâ at forbedre lovgivningen pâ området.

Forsøgsdyrenes Værn er initiativtager til og medstifter af Verdensdagen for Forsøgsdyr, hvilket skete på et møde i 1979 i København med vore internationale samarbejdspartnere.

Databaseanalyser bedre end dyreforsøg.
Læs mere…

_________________________

minigrisen, der blev en stor gris, og har fået både sine ejere og hundredetusinder af fans over hele verden til at indse, at den måde vi behandler landbrugsdyrene er intet mindre end horribelt. Vi fortæller Esthers historie, fordi den er vigtig og gribende.

Har du en kort besked, kan du skrive til os hér. Ellers læg en besked hos det firma der passer telefon for os — nummeret er
88 24 59 54


_________________________

Brugte frimærker modtages med tak

_________________________

_________________________