forsøgsdyrenes værn LFV header 2

Underskrifter mod testning af rengøringsmidler på dyr

Fristen til at indsamle underskrifter er nu forlænget til d. 1. juni 2016. Vi vil derfor blive glade, hvis du fortsat vil opfordre kolleger, venner og familie til at give en underskrift!

Deltag i vores underskriftindsamling

Giv din underskrift og hjælp forsøgsdyrene!

1kaninSkriv under hér.

2kaninDel denne kampagne på Facebook, og opfordr dine venner til at skrive under!

3kaninUdskriv underskriftlister i papirform hér, indsaml underskrifter og indsend de udfyldte lister til .vores adresse. Underskrifterne vil blive afleveret til EU-Parlamentet. Hvis du ikke har adgang til printer, kan du bestille lister hér.

4kaninBestil gratis kampagnemateriale og uddel infoblad! Fortæl familie, arbejdskolleger og venner, at vi har brug for deres underskrift for at få EU-Parlamentet til at forstå, at vi siger nej til husholdningsprodukter, der er testet på dyr.

Har du en kort besked, kan du skrive til os hér. Du kan alternativt lægge en besked hos det firma der passer telefon for os — nummeret er

 88 24 59 54

Vil du sikre dyrefri forskning i fremtiden?

Af etiske grunde er det vigtigt at støtte dyrefri forskning. Ikke blot fordi dyrene skånes for lidelser, men fordi forskningsresultaterne er menneske-relevante og ikke forstyrres af, at være udført i en helt anden organisme.
Forsøgsdyrenes Værn finansierer forskning, der kan erstatte dyreforsøg og vi har en seriøs, proaktiv tilgang til udfasning af forsøgsdyr i medicinsk forskning – helt i tråd
med EU-direktivet på området.
Forsøgsdyrenes Værn mener, at en fuldstændig erstatning af dyreforsøg med andre metoder på sigt vil føre til teknologisk innovation, fremme lægevidenskaben og levere pålidelige data, der er relevante for mennesker.
Hjælp forsøgsdyrene – giv din støtte på: 1551-4 69 82 82 eller
MobilePay 55 88 70
Mærk dit bidrag Dyrefri Forskning.
Gaver er fradragsberettigede efter SKAT’s regler, men husk i så fald at oplyse cpr.nr. hér.
Læs om nogle af de projekter Forsøgsdyrenes Værn har støttet her…

Midler til forskning i alternativer til dyreforsøg

Forsøgsdyrenes Værn har opslået midler til forskning i og udvikling af alternativer til forsøg på dyr. Ansøgningsfrist 1. september 2021. Læs mere...

Hajer og Covid-19

En halv million hajer risikerer at blive dræbt ved fremstilling af Covid-19-vaccine.

Databaseanalyser er bedre end dyreforsøg.

_________________________

_________________________

Brugte frimærker modtages med tak

_________________________

_________________________