Testamente

&copy Forsøgsdyrenes Værn Testamente

Du kan hjælpe forsøgsdyrene ved at oprette testamente til fordel for Forsøgsdyrenes Værn. Derved sikrer du vort fortsatte arbejde, som er helt afhængig af menneskers medfølelse med forsøgsdyrene.

Forsøgsdyrenes Værn  finansierer forskningsprojekter, som kan erstatte forsøg på dyr. Du kan læse om nogle af projekterne på www.dyrefriforskning.dk ,Støttede projekter.

Skriver du testamente til fordel for Forsøgsdyrenes Værn gør du det muligt for os at fortsætte med at finansiere pålidelig, moderne teknologi, som kan bane vejen for en human, dyrefri forskning.

Vi har brug for din hjælp til at fortsætte arbejdet for de mest glemte af alle dyr – forsøgsdyrene.

Landsforeningen Forsøgsdyrenes Værn er fritaget for at betale arveafgift – altså 100 % til dyrene, 0 % til staten.

Vi henviser gerne til en advokat, der kan hjælpe dig med det juridiske. Indsættes Forsøgsdyrenes Værn som enearving, så betaler vi alle omkostninger forbundet med udformning af testamente…

Vil du vide mere? Så bestil vor testamentefolder.

Forsøgsdyrenes Værn har p.t. ikke personalemæssige ressourcer til at korrespondere pr. e-mail.

OBS

Efter et større strømnedbrud i kontorets område er vores telefonanlæg desværre brudt sammen, og det har indtil nu ikke været muligt, at få det repareret. Har du meddelelser som haster, så kan du skrive en besked hér eller læg en besked hos det firma der passer telefon for os — nummeret er 88 24 59 54.
Vi beklager meget den ulejlighed nedbruddet bevirker.

Venlig hilsen
Forsøgsdyrenes Værn

Køb vinterkort

Brugte frimærker modtages med tak