Midler til forskning i alternativer til dyreforsøg

Forsøgsdyrenes Værn opslår påny midler til forskning i og udvikling af alternativer til forsøg på dyr. Ansøgningsfrist 15. marts 2023.

In English

Betingelser for at kunne opnå støtte
For at komme i betragtning til støtte er det ikke nok, at forskningen foretages uden brug af forsøgsdyr. Forskningen skal også være i overensstemmelse med Forsøgsdyrenes Værns formål om at erstatte dyreforsøg med metoder uden brug af dyr.
Hvis forskningen indebærer celledyrkning, bør ansøger være opmærksom på, at der alene gives støtte til dyrkning i serumfrit miljø, eftersom f.eks. produktion af føtalt kalveserum indebærer alvorlige dyreværnsmæssige problemer. Oplysninger om hvor du kan købe serumfrit næringsmedium, findes hér. Bevillingssum vurderes på grundlag af det enkelte projekt.

Udfyld denne formular. Du vil herefter modtage password til ansøgningsskema per almindelig post.

  Navn*

  Adresse*

  Postnummer*

  By*

  Land*

  Telefon

  Arbejdssted*

  Felter markeret med * skal udfyldes.

  Har du en kort besked, kan du skrive til os hér. Du kan alternativt lægge en besked hos det firma der passer telefon for os — nummeret er

  33 32 00 16
  Vil du sikre dyrefri forskning i fremtiden?

  Af etiske grunde er det vigtigt at støtte dyrefri forskning. Ikke blot fordi dyrene skånes for lidelser, men fordi forskningsresultaterne er menneske-relevante og ikke forstyrres af, at være udført i en helt anden organisme.
  Forsøgsdyrenes Værn finansierer forskning, der kan erstatte dyreforsøg og vi har en seriøs, proaktiv tilgang til udfasning af forsøgsdyr i medicinsk forskning – helt i tråd
  med EU-direktivet på området.
  Forsøgsdyrenes Værn mener, at en fuldstændig erstatning af dyreforsøg med andre metoder på sigt vil føre til teknologisk innovation, fremme lægevidenskaben og levere pålidelige data, der er relevante for mennesker.
  Hjælp forsøgsdyrene – giv din støtte på: 1551-4 69 82 82 eller MobilePay 55 88 70
  Gaver er fradragsberettigede efter SKAT’s regler, men husk i så fald at oplyse cpr.nr. hér.
  Læs om nogle af de projekter Forsøgsdyrenes Værn har støttet her…

  MobilePay 55 88 70